12 Harry Potter-történetet kapunk karácsonyra!

.konyvesblog. | 2014. december 07. |

 

J.K. Rowling nem hagyja az utolsó pillanatra az ajándékozást, hiszen már december 12-én elkezdi az osztogatást. És hát mi mást adna, ha nem új Harry Potter-sztorikat, ráadásul nem is egyet, hanem tizenkettőt. Az írónő a történeteket naponta tölti majd fel a Pottermore oldalára, melyeket a regisztrált olvasók érhetnek el. A The Telegraph úgy tudja, hogy az új történetek egyike Harry Potter roxfortos riválisáról, Draco Malfoyról szól majd.

Rowling rendszeresen publikál az oldalán új sztorikat, például a kegyetlen Dolores Umbridge-ről és az énekes boszorkány Celestina Maggicáról, de jelent már meg cikk Rita Vitrol stílusában, melyből kiderült, hogy a felnőtt Harry kicsit beleőszült az aurorságba, Ron Weasley pedig kopaszodik.

Forrás: hellogiggles.com

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ezért érdemes edzened a képzeleted „izmait”

Egy új könyv szerint a gazdag képzelet nem valami isteni adottság, hanem fejleszthető tulajdonság. Le is írja, hogyan.

...
Zöld

Klímaváltozás helyett „halálos klímapusztítás”: ez a csere téged rávenne a cselekvésre?

Nem elég hatékonyak a jelenlegi kifejezéseink, amikor a klímaváltozás fenyegetéseiről beszélünk, állítja az ELTE PPK kutatója. Forgács Bálint új nyelvhasználatot javasol, hogy súlyának megfelelően kezelhessük a problémát. Mi könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

Kreatívabbak a babák, mint eddig gondoltuk + 5 könyv a kreativitásról

Magyar babák vettek részt abban a kutatásban, melyből kiderült, hogy a babák elég korán képesek kreatív módon kombinálni különböző fogalmakat. Könyvek hírek mellé.