.konyves.

Hallgass harminc napig mesét David Walliamstől!

Bár az írók és olvasóik közötti személyes találkozóknak a karantén miatt egyelőre befellegzett, a szerzők igyekeznek utat találni a rajongókhoz. A Gengszternagyi szerzője, David Walliams például harminc napig fog felolvasni A világ legrosszabb gyerekeiből.

(Kép forrása)

Nagy-Britanniában még csak egy napja állt le (úgy-ahogy) az élet, az írók viszont máris elkezdték keresni a módját annak, hogy kapcsolatban maradhassanak az olvasóikkal. David Walliams (Gengszternagyi, A nagy szökés, Milliárdos fiú) például az instagramján tudatta, hogy harminc napon keresztül minden délelőtt megoszt egy fejezetet, pontosabban hangfájlt A világ legrosszabb gyerekei hangoskönyv-változatából (amelyet részben ő narrált). Ez nemcsak a könyv olvasóinak, de akár az angolul tanulóknak is hasznos lehet.

Walliams amúgy Nagy-Britanniában igazi hírességnek számít: mielőtt írásra adta volna a fejét, sok filmben és sorozatban szerepelt, de a nézők a Britain's Got Talent című tehetségkutató zsűritagjaként is ismerhetik. Íróként 13 regényt, 7 képeskönyvet és 4 elbeszéléskötetet jegyez. Könyveit itthon a Kolibri adja ki.

Forrás: GH