Arianna Huffington mindenkit alvásra biztat

.konyvesblog. | 2017. január 25. |

Az álmatlanság korunk egyik legsúlyosabb problémája. Milliók forgolódnak esténként kialvatlanul ágyukban, reménytelenül várva a jótékony pihenést. Sokan gyógyszerekkel, terápiás kezelésekkel próbálnak enyhíteni a helyzeten, ám többnyire eredménytelenül. A kialvatlanság drámai következményekkel járhat. Nemcsak rányomja rosszkedvű bélyegét mindennapjainkra, de számtalan betegség kiinduló forrása is.

Arianna Huffington: Az alvás forradalma - Változtasd meg az életet akár egyetlen éjszaka alatt

Fordította: Szántó András, Geopen, 2016, 344 oldal, 3990 HUF

 

Arianna Huffington a világhírű amerikai médiaszemélyiség, az egészséges élet hírvivője. Könyvében tudományos alapossággal de közérthető, olvasmányos formában foglalkozik az alvás problematikájával. Forradalmi javaslatait kiáltványként közli és arra biztat bennünket: kövessük útmutatásait és higgyük el, képesek leszünk mi is a testet lelket erősítő alvásra.

Cikkünk a könyvről:

 

Ne vidd ágyba a mobilod!

Valamikor éjfél és egy között lefekszem aludni, még csipog a telefonon a csetüzenet, még ránézek az éjszakai kosáreredményekre, pár tweeten átszalad a szemem, végül még egyszer ránézek az emailjeimre. Ez nemcsak számomra, hanem sokunk számára egy átlagos lefekvés: a munka...

Olvass bele a könyvbe:

Huffington_Alvás_forradalma_beleolvasó.doc by konyvesblog on Scribd