A kovászt etetni, figyelni és szeretni kell

.konyvesblog. | 2019. május 14. |

kovaszkaland_b1.jpg

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője könyvében nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is.

Déri Szilvia: Kovászkaland

BOOOK Kiadó, 2019, 188 oldal, 5490 HUF

 

A Kovászkaland 31 igazán menő kovászos receptet tartalmaz: az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig.

Lapozz bele a kötetbe:

kovaszka_teljes_belelapozo.pdf by on Scribd

KÉPALÁ 2020
...
Nagy

Elindult a KÉPALÁ pályázat - Neked mit mesél a fotó?

...
KÉPALÁ - Testőrök között

Győry Domonkos: Papamobil [Képalá]

...
KÉPALÁ - Apa

Papp Ágnes: Vízidő [Képalá]