A kovászt etetni, figyelni és szeretni kell

.konyvesblog. | 2019. május 14. |

kovaszkaland_b1.jpg

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője könyvében nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is.

Déri Szilvia: Kovászkaland

BOOOK Kiadó, 2019, 188 oldal, 5490 HUF

 

A Kovászkaland 31 igazán menő kovászos receptet tartalmaz: az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig.

Lapozz bele a kötetbe:

kovaszka_teljes_belelapozo.pdf by on Scribd

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél