Péntek a Margón: Fiatalok, nemzetek, zombik és rokonok

verespalne | 2011. április 15. |

A Margó második napja a a Kossuth Klubban kezdődik a Határeset, elfogadom keretében Szegő János fog szóval tartani olyan fiatal költőket mint Csobánka Zsuzsa, Nemes Z. Márió és Bajtai András. (RSVP)

Utána célszerű megkettőződni, mert míg héttől a Fogasházban keresik arra a választ, hogy megismerhető-e egy nép az irodalmán keresztül, fél nyolctól pedig már a Tháliában csapnak össze a vérségi kapcsolatban álló irodalmárok. A Fogasházbéli program angol nyelvű, úgy készüljön mindenki, hogy Bán Zsófia és Nádasdy Ádám angolul fog beszélgetni külföldi szerzőkkel. A program a Funzine és a hlo.hu közös szervezésében jött létre. (RSVP)

A Tháliában a Rokonok: Irodalmi családi vállalkozások című programon Pétery Bori és Pétery Gergely testvérek kategóriában mérkőzik meg, az idősb és ifjabb Závada csatájában apa és fia néz farkasszemet, az egyik Grecsó pedig videón lesz jelen, mert már 2011 van. (RSVP)

Az este zárásaként 21 órától az egykori Szikra mozit zombik lepik majd el: a TÁP Színház fertőző varietéje zárja majd az estét, utána buli, most lamantin DJ-kre lehet majd ropni.  (RSVP)

A táncrend:

18 óra, Kossuth Klub - Határeset, elfogadom: Fiatal költők és verseik (RSVP)
19 óra, Fogasház - Az irodalom margóján (RSVP)
19.30, Thália Színház - Rokonok: Irodalmi családi vállalkozások (RSVP)
21 óra, Szikra - Alatta ZOMBI, Felette ZOMBI (RSVP)