Általános cikkek játék

Haiku-pályázat: nyerj belépőt és könyveket!

Valuska László | 2007. szeptember 26. |


A Jaffa Kiadó és a könyvesblog közös haiku-pályázatot hirdet, aminek nagyon szép címet találtunk: Szégyen és szeretet. Miért pont ez? Mert a Magyarországra látogató pszichológus, Feldmár András ezen a címen fogja tartani az előadásait a Jövő Házában (részletek a hivatalos oldalon itt>>). A haikukat október 8-án éjfélig várjuk ide: konyvesblog@gmail.com.

A díjazottakról Feldmár András dönt, de a könyvesblog is megszavaztatja kedvenc olvasóit, szerintük melyik a legjobb. Ha valaki nem tudná, mi a haiku, annak segítséget is adunk itt.

1. díj: belépő a Jaffa Kiadó és a Feldmár Intézet szervezésében megrendezésre kerülő Feldmár András „Szégyen és szeretet” címmel megrendezésre kerülő háromnapos előadássorozatra. (Időpont: október 10., szerda, október 11., csütörtök és október 12., péntek, 18 óra, Jövő Háza Központ, 1024 Budapest, Fény u. 20-22.)

2. díj: Feldmár András október 11-én megjelenő haiku-albuma

3. díj (három darab) Feldmár András „Feldmár mesél – Egy terapeuta történetei” című könyve, amiről a könyvesblog is sok érdekeset írt.
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.