Általános cikkek borítómustra könyvborító

Az évtized legszebb könyvei [Book Cover Archive blog]

Valuska László | 2010. január 18. |

A Book Cover Archive blog összegyűjtötte a legszebb könyvborítókat, itt vagy a képre kattintva lehet megnézni a listát. Hasonló listát próbálunk összeállítani minket, de elképeszteőn bátortalan a könyvkiadásunk hihetetlen sablonokkal és közhelyekkel és ízléstelenségekkel. A mellékelt kép Walter Benjamin tanulmánykötete, tehát itthon nem is kellene borítót tervezni neki a jelenlegi gondolkodás szerint. A Penguinnél még ez is ilyen szép. [Szavazzátok meg az év borítóját a Facebookon]

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.