Alkotótábor és örömzene az ózdi Hétes telepen - Videó

.:wendy:. | 2011. december 08. |
A Litera csapata nyáron, augusztus 24-én az ózdi Hétes telepen járt, ahol betekinthetett a Bódis Kriszta vezette alkotásközpontú szociális és integrációs programba, valamint a nyaranta megrendezett alkotótábor munkájába.
 
Az alábbi videó a Literások nyári látogatásáról készült. Volt sok közös éneklés, a Litera írókkal megerősített csapatának és a hétesi gyerekeknek nagy focirangadója, kártyajáték és gyöngyfűzés, valamint a telep lakói meséltek videósuknak, Valuska Gábornak a telepen folyó modellprogramról és mindennapjaikról is.

 

 

December 13-án a Van Helyed Alapítvány ÓZD-HÉTES FILMES MÉDIA MŰHELYE mutatkozik be a Litera nyílt szerkesztőségi ülésén. Lesz interaktív filmvetítés és beszélgetés a Bódis Kriszta vezette alkotásközpontú szociális és integrációs aktivitásról, ajándékozás és meglepetésvendég.
 
VENDÉGEK a Valovi rap c. filmből is ismert: Váradi Rajmund Körte, Seres Regina, Seres Attila Busman, Dömötör Kristóf, Váradi Gergely Fogas, Matovics Erik Mató, Berki Pál Kopi, Radics Márk Májki, Bódis Kriszta programvezető, Hajdú Gergő szociális munkás és az önkéntesek

Helyszín: Nyitott Műhely, 1123 Bp.
Ráth György u. 4,
Időpont:
19:00
Az esemény Facebook oldala

A alkotóműhely blogja: http://cseppgyerek.blog.hu/


A december 13-ai esten szeretnének ajándékokkal is kedveskedni a gyerekeknek. Szívesen fogadnak játékokat, könyveket, édességet, tartós élelmiszert. Ha segíteni szeretnének abban, hogy a hétesi gyerekek látogatása minél ünnepibb hangulatban teljen, keressenek a szerkesztőséget a litera@litera.hu címen vagy napközben a Litera telefonján: 2665407.