Grecsó Krisztián és Beck Zoli új videója a nyárba repít

sa | 2022. november 25. |

A Sárga nyár az első szám, ami megjelenik Grecsó Krisztián és Beck Zoltán új, beck@grecsó nevű projektjének első nagylemezéről, ami december 1-jén jön ki.

A dal online premierje a Szeretlek Magyarország oldalon volt. A videót Bátori Gábor ’Jim’, azaz sinco készítette, a lemez producere Ligeti Gyuri.

„Ez igazából egy kommuna-dal lett. Úgy született, hogy vittem a stúdióba egy dallam- és akkord-kezdeményt, és mellé egy vers vázlatát, aminek a szövegét elkezdtem dúdolni. Aztán a következő hajnalban felkeltünk, és a töredékből együtt raktuk össze a dalt – kiegészítve a hiányzó zenei és szöveges részeket” – mesélte az alkotói folyamatról Grecsó Krisztián.

A beck@grecsó – hoztunk valamit magunkból lemezbemutató koncertje 2023. január 25-én lesz a MÜPA-ban, ám mivel erre néhány óra alatt elkeltek a jegyek, lesz egy másik koncert is, amire november 24-től kaphatóak a belépők. A lemez kizárólag bakeliten jelenik meg, előrendelni a ZAJZAJZAJ webshopjában lehet.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Nem az a lényeg, hogy megjósoljuk a Föld jövőjét, hanem hogy alkalmazkodjunk [Podcast]

Litkai Gergely zöld podcastjének vendége Jordán Ferenc ökológus, akivel tavalyi nagy sikerű, Az ember vége a természet esélye című könyve apropóján beszélgettek.

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.