Egy szókimondó regény, amely téged is zavarba hoz! (18+)
Promóció angyal_gábor publio

Egy szókimondó regény, amely téged is zavarba hoz! (18+)

Ha csak annyit mondunk Angyal Gábor 2020-as könyvéről, hogy a címe Forró nyár, akár egy meteorológiai tanulmány is lehetne, ám ha hozzátesszük, hogy a Szexmaraton a német tengerpartnál alcímet kapta, azonnal besorolható a története. A szókimondó regény nyers őszinteséggel beszél a szexről. Tulajdonképpen egy pornóponyva, ezt a szerző is pontosan tudja, éppen ezért működik a történet.

Promóció |

A Forró nyár nem bonyolítja túl a szexualitást. Egy olyan világban, amikor a szerteágazó nemiség összefoglaló megjelölésére használatos LMBTQ politikailag is fontos kifejezéssé vált, így a mozgalom révén a másság felkapott téma lett, kifejezetten merész vállalkozás, hogy egy kizárólag heteroszexuális jelenetekkel kitömött mű jelenik meg a polcokon.

Ez a regény nem a szerelemről szól. Sokkal inkább a testi vágyról, a gyönyörű erotikáról, a forró kéjről, a férfi és nő közötti szex maximális élvezetéről. Mert Meseország lehet mindenkié, de ez a könyv biztosan nem.

A szerzőről

Az Angyal Gábor egy álnév. A szerző egyelőre nem kívánja felfedni valódi kilétét, ám egyvalamit elárulhatunk: valódi első könyves íróról van szó, nem pedig egy már befutott alkotó alteregójáról. Éppen ezért izgalmas a Forró nyár! Benne van minden lendület, amely egy elsőkönyves írót jellemez, emiatt nem másnak akar megfelelni, hanem szeretné a célját elérni, ami a szórakoztatás. Készüljünk fel: a könyv részletesen, oldalakon át mutatja be a szeretkezéseket és d*gásokat, de éppen ezért lett belőle izgalmas alkotás!

Áron utazása

A történet 2019-ben, a pandémia által megváltoztatott világunk előtt játszódik, amikor még szabadon lehet utazni, ismerkedni. A főhős, Áron úgy dönt, munkát vállal a német tengerparton, hogy összekaparjon egy kis költőpénzt magának. A huszonéves mérnökhallgató számára az utazás azonban nem a munkáról szól, hanem élete legizgalmasabb szexuális kalandjává válik – miközben a barátnője itthon várja…

„A legvadabb álmaimban se gondoltam, hogy ez a kiruccanás életem legdurvább két hetét eredményezi. Olyat, amikre csupán a pornók által ihletett álmaimban mertem volna gondolni, vagy még azokban sem.”

Hamar beindulnak az események, hiszen Áront már az első nap strandolni hívja egy kint élő ismerőse, Annamari. Ez még nem jelent semmit, gondolhatnánk, a két fiatal azonban a nudista strandon köt ki, ahol előbb szemmel falják fel egymást, majd az éjszaka során a szenvedély testet ölt közöttük. Kétszer is. Az aktusok részletesen és szókimondóan megírt jelenetek, őszinte kifejezésekkel. Külön tényező a történetben, hogy mindketten megcsalják itthon maradt szerelmüket. Ettől háborog a lelkük, ám a vágynak képtelenek parancsolni.

„Éreztem, ahogy a teste bevadul, és ez a vadság áttelepszik rám is. Átadtam magam az ösztönöknek, és jobb kezemmel a csaj haját húzva, bal kezemmel a fenekét markolászva d*gtam meg a lucskos p*náját.”

Az izgalmak fokozása

Áron hamar belejön a hűtlenségbe, másnap már Marta, a német-lengyel lány ágyában köt ki. Később is találkoznak, ráadásul rátesznek még egy lapáttal: egy tengerparti délutánból orgia kerekedik, egy lengyel lány és egy francia pasi egészíti ki őket. Ahogy mondani szokták, mindenki mindenkivel – persze csak a heteroszexualitásba beleférő párosításokban.

Ahogy a melóhelyen cserélődnek a kollégák, úgy nyílnak a srác előtt újabb lehetőségek. Előkerül a sztoriban egy ukrán lány, de más kalandok is várnak még a szereplőkre.

A hazatérés

A történet eljut a hazatérésig, Áron és barátnője, Vivien találkozásáig. Természetesen vad szexmaratonnal ünnepelnek, majd ezt követően is akadnak még fordulatok, illetve szenvedélyes szeretkezések. Hogy kik között, és milyen formában, az kiderül a könyvből!

Hogy mitől izgalmas a Forró nyár? Nem mismásol, inkább nyersen megadja azt, amit az olvasó egy pornótól vár. Ez vagy azért lesz szenvedélyes élmény, mert az embernek volt már része hasonlóban, vagy azért, mert fantáziált már ilyesmiről. Harmadik lehetőség nem létezik…