Szálasi titkárával barátkozott Márai?

.:wendy:. | 2011. január 13. |

Eddig ismeretlen, akár szenzációnak számító részletek olvashatók Bíró-Balogh Tamás mai netnaplójában a Literán. Két, Márai Sándorról San Diegóban készült időskori képével kapcsolatban veti fel a gyanút, hogy az író az egyik képen Szálasi "funkcionáriusával", a másikon pedig Szálasi titkárnőjével látható.

A képek megtalálhatók az Éltem egyszer én, Márai Sándor című kötetben, ott még "ismeretlen hölgy" és "ismeretlen férfi" képaláírással szerepelnek.


 

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK!


 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.