Lars Kepler új krimijében egy nyuszis mondóka köti össze az áldozatokat

.konyvesblog. | 2019. április 10. |

nyulvadasz.JPG

Joona Linna már két évet letöltött büntetéséből a Kumlai Zárt Fegyintézetben, amikor a rendőrség segítségért fordul hozzá egy magas rangú személy brutális meggyilkolásának ügyében. Hamarosan bizonyosságot nyer, hogy az elkövető egy sorozatgyilkos. 

Lars Kepler: Nyúlvadász

Fordította: Erdődy Andrea, Animus Kiadó, 2019, 496 oldal, 3980 HUF

 

Áldozatai közt az egyetlen összekötő kapocs az, hogy haláluk előtt valamennyien kaptak egy hangfelvételt, amelyen egy gyerekhang egy nyulakról szóló mondókát ismételget. A sors úgy hozza, hogy Rex Müller, a tévé celebszakácsa kerül az események középpontjába, aki most először tölt el hosszabb időt felnőtt fiával, Sammyval. Három nyugis hét helyett azonban szörnyű élet-halál harc vár rájuk. Joona Linna és Saga Bauer kénytelen titokban együttműködni, hogy megállítsák a Nyúlvadászt, mielőtt az teljesíthetné küldetését...

Magyarországra érkezik a skandináv krimik egyik legnépszerűbb szerzőpárosa, a Lars Kepler álnéven író svéd házaspár, Alexandra Coelho Ahndoril és Alexander Ahndoril. A házaspárral április 12-én Oláh Andrea újságíró beszélget a Nyúlvadász című kötetről a Pintér Sonja Kortárs Galériában. Facebook esemény ITT. 

beleolvaso_Nyulvadasz by on Scribd