Nyáron ingyenesen elérhetővé válik a BOOKR Kids mesetára
ro

Nyáron ingyenesen elérhetővé válik a BOOKR Kids mesetára

A nyári szünet idejére több mint 400 interaktív mesekönyvet tesz ingyenesen elérhetővé az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids és a Samsung.

A családok támogatását szem előtt tartva a Samsung Magyarország idén nyáron ismét összefogott a BOOKR Kids csapatával, és egy gyors regisztrációt követően ingyenesen elérhetővé tették a Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyveit és képességfejlesztő játékait. Ez azt jelenti, hogy augusztus 31-ig bármilyen Android vagy iOS készülékről ingyenesen használhatják az érdeklődők a Mesetárat. A Samsung Galaxy mobiltelefonok és tabletek esetében pedig további 9 hónappal bővül az elérés ideje, így egy teljes évig ingyenesen férnek hozzá a felhasználók a Members applikációból letölthető kuponnal. A hozzáféréshez szükséges igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni ezen a weboldalon.

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait A Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.

Részletek ITT és ITT olvashatók.