Viharos és fordulatos - Botránykönyvben teregetik ki a Trump-elnökség szennyesét

.konyvesblog. | 2018. április 24. |

4345753_5.jpg

Michael Wolff oknyomozó újságíró a közelmúlt legvitatottabb amerikai elnökének történetét meséli el bennfentes értesülései alapján. Donald Trump elnökségének első kilenc hónapja viharos, vérlázító és - nem utolsósorban - filmszerűen fordulatos volt. Wolff könyvében bepillantást kaphatunk a Trump-adminisztráció fondorlatos belső játszmáiba és megérthetjük, hogyan kerülhetett pozícióba és törhet egyre magasabbra ez a rapszodikus és zabolátlan természetű ember. A Tűz és düh megannyi új tényt és összefüggést tár fel, amelyek más megvilágításba helyezik az Ovális Irodában kialakult káoszt, és már a megjelenés napján bombaként robbant az Egyesült Államokban. (Az Index cikke a kötetről>>)

Michael Wolff: Tűz és düh – Trump a Fehér Házban

Fordította: Ács Eleonóra, Athenaeum, 2018, 448 oldal, 3999 HUF

 

De vajon mit gondol igazából a saját stábja Trumpról? Miért állította Trump, hogy Obama elnök lehallgattatta? Miért rúgta ki valójában James Comey FBI igazgatót? Miért nem lehetett Steve Bannont, az egykori fő elnöki stratégát és Jared Kushnert, Trump vejét egyedül hagyni egy szobában? Ki lett az adminisztráció szürke eminenciása Bannon menesztése után? Mi a trükkje a Trumppal való kommunikációnak? Mi a közös a Trump-elnökségben és a Producerek című filmben?

Egymillió példányt nyomnak a Trumpról szóló botránykönyvből

(Kép forrása)A könyvespolcok két kézzel kapnak a Trump vezette Fehér Ház kulisszatitkait - állítólag - kiszivárogtató botránykönyv, a Fire and Fury után, főleg azután, hogy az amerikai elnök ügyvédei levélben szólították fel az amerikai kiadót, hogy hívja vissza a kötetet. Ezzel viszont éppen...

Olvass bele a könyvbe:

Tűz és düh_részlet by konyvesblog on Scribd