Van egy ország - a Rájátszás március 15-i különleges koncertje

.konyvesblog. | 2014. március 14. |

rájátszás.jpg

Pop-rock, írók, költők és zenészek, zenék és irodalom. Írás és újraírás. Játék. Március 15. Haza és haladás. Haladás és haza.

A Rájátszás játék a szavakkal és a zenével. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciójában ismert rockzenészek és kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Erdős Virág, Háy János, Grecsó Krisztián és Szálinger Balázs új szövegeket írnak a zenészek ismert dalaihoz, a 30Y, a Kistehén, a Heaven Street Seven és az Óriás frontemberei, dalszerzői pedig megzenésítik a költők verseit.

Az este fellép: Erdős Virág, Grecsó Krisztián, Háy János, Szálinger Balázs és Beck Zoltán, Egyedi Péter, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Sárközy Zoltán, Jancsovics Máté.

A Rájátszás 2011-ben mutatkozott be először a Margó Városi Irodalmi Fesztiválon. A kezdetben párokban fellépő művészek első könyve, lemeze 2013-ban jelent meg, amit azóta számos koncert követett. A március 15-ei koncerten a költők egy egészen új szerepben mutatkoznak be és hallhatóak lesznek ismert 30Y, Kistehén, Heaven Street Seven és Óriás dalok is. A Rájátszás fellépőihez ezúttal is csatlakozik Sárközy Zoltán zongorista (30Y) és Jancsovics Máté dobos (Kistehén).

Időpont
2014.03.15. 20:00

Jegyár
2400 Ft | elővételben: 1900 Ft
Az első 100 jegy elővételes

További információ a rendezvény Facebook-linkjén és a Trafó honlapján található!