Vaginájából rántott elő pisztolyt a Pulitzer-díjas író exneje

.konyvesblog. | 2014. január 09. |

jennifermccarty.jpgLetartóztatták Cormac McCarthy exnejét, Jennifer McCarthyt, mert egy földönkívüliekről szóló (!) vita hevében a vaginájából előrántott fegyverrel fenyegette meg barátját. Ez nem egy hollywoodi trashfilm, hanem valószínűleg az idei év egyik legmegdöbbentőbb, írókhoz kapcsolható bulvárhíre. Reméljük, Quentin Tarantino azért megfilmesíti egyszer!

A 48 éves művész elismerte, hogy "nála volt a fegyver", amikor az eset történt. 53 éves barátja a nyomozóknak elmondta, hogy a vita után a nő elhagyta az Aventura Roadon álló házukat, majd amikor visszatért, elvonult a hálóba, ahonnan fehérneműben, és egy vaginájába helyezett pisztollyal bukkant elő. Miközben a pisztolyt szexuális segédeszközként használta, a hivatalos jelentés szerint azt kiabálta, hogy „Ki az őrült, te vagy én?” A jelentésből nem derül ki, hogy a férfinek volt-e mersze válaszolni a kérdésre.

Miután előhúzta a pisztolyt vaginájából, barátja fejére célzott vele. Attól félve, hogy a nő meghúzza a ravaszt, a férfi megragadta a fegyvert, és a WC-be dobta, majd később kivette onnan, és egy kinti szemetesbe helyezte. A jelentés szerint a nyomozó a szemtesben talált rá az ezüst Smith and Wessonra. Sajnos a fegyverről nem közöltek képeket, pedig kíváncsiak lennénk, hogy tényleg a méret-e a lényeg.

smith_wesson_m4505_silver_1.jpgA pisztoly típusáról nem szólnak a hírek, de ez pl. egy ezüst Smith and Wesson

A nőt vele egy háztartásban élő sérelmére elkövetett súlyos testi sértés miatt vették őrizetbe szombaton. Az ötezer dolláros óvadék kifizetése után másnap távozhatott a börtönből.

Jennifer és Cormac 1998 januárjában házasodtak össze Nevadában. 2006-ig bírták egymás mellett, házasságukból egy fiú született. Az író egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

Forrás: TheSmokingGun

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

6 ok, amiért a kertészkedés jót tesz az egészségednek + 3 könyv kertekről

Kutatások bizonyítják, hogy a kerti munka nemcsak a testedet, de a lelkedet is ápolja.

...
Zöld

Kannibál kapitalizmus: Mind megyünk a levesbe?

Nancy Fraser instant klasszikus könyvében bemutatja, hogyan vezetett a falánk kapitalizmus a világunkat megmérgező, igazságtalanságokból fakadó sokféle krízisért. Most elolvashatsz egy részletet a kötetből.

...
Zöld

Ezért érdemes edzened a képzeleted „izmait”

Egy új könyv szerint a gazdag képzelet nem valami isteni adottság, hanem fejleszthető tulajdonság. Le is írja, hogyan.