UPDATE: Az én Szabó Magdám - JÁTÉK!

.konyvesblog. | 2017. december 06. |

Technikai okok miatt elmarad az az évadzáró centenáriumi rendezvény, melyet december 10-re szerveztek volna a Muzikumban Szabó Magda születésének 100. évfordulója alkalmából. Az eseményen eredetileg írók és olvasók emlékeztek volna az írónő személyére és könyveire. Ennek kapcsán ma délelőtt játékot is hirdettünk, melyen belépőjegyet és könyvet is lehetett nyerni.

Bár az est elmarad, de a játék folytatódik, sőt, a Jaffa Kiadó jóvoltából már nem is egy, hanem két Szabó Magda-könyvet lehet nyerni. Ehhez nem kell mást tennetek, csak válaszoljátok meg helyesen az alábbi kérdést:

Hogy hívták Szabó Magda bécsi szerelmét, azt a férfit, akinek gyűrűs menyasszonya volt?

A helyes választ december 8-a (péntek) délig küldjétek el a konyvesblog@gmail.com címre, a tárgymezőbe írjátok be: MAGDA.

A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy-egy példányt Szabó Magda Magdaléna című frissen megjelent kötetéből és a Régimódi történet című regényéből.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.