Új időszámítás kezdődik a Star Wars-rajongóknak

.konyvesblog. | 2015. január 09. |

star-wars-01_612x929.jpg

Január 15-én kezdődik az új Csillagok háborúja-éra, ugyanis piacra kerül 2015 legfontosabb képregénye, a Marvel Star Wars #1, amit egy igazi all-star csapat rakott össze. Az alkotók között van Jason Aaron, John Cassaday,  és Laura Martin is, a képregénybe ITT tudtok belenézni.. A képregény nemcsak az első Csillagok háborúja-képregény lesz, ami a Marvelnél több mint 20 éve megjelent, hanem egy teljesen új SW-kánon első állomása.

A képregény a széria IV. és V. része között játszódik, és Luke Skywalker, Han Solo és Leila hercegnő kalandjaira koncentrál a Halálcsillag elpusztítása után. Azt jósolják, hogy legalább egymillió példányban elkel majd, ezzel két évtizede ez lehet az első képregény, aminek sikerül átlépnie az egymilliós álomhatárt. 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ezért érdemes edzened a képzeleted „izmait”

Egy új könyv szerint a gazdag képzelet nem valami isteni adottság, hanem fejleszthető tulajdonság. Le is írja, hogyan.

...
Zöld

Klímaváltozás helyett „halálos klímapusztítás”: ez a csere téged rávenne a cselekvésre?

Nem elég hatékonyak a jelenlegi kifejezéseink, amikor a klímaváltozás fenyegetéseiről beszélünk, állítja az ELTE PPK kutatója. Forgács Bálint új nyelvhasználatot javasol, hogy súlyának megfelelően kezelhessük a problémát. Mi könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

Kreatívabbak a babák, mint eddig gondoltuk + 5 könyv a kreativitásról

Magyar babák vettek részt abban a kutatásban, melyből kiderült, hogy a babák elég korán képesek kreatív módon kombinálni különböző fogalmakat. Könyvek hírek mellé.