Új időszámítás kezdődik a Star Wars-rajongóknak

.konyvesblog. | 2015. január 09. |

star-wars-01_612x929.jpg

Január 15-én kezdődik az új Csillagok háborúja-éra, ugyanis piacra kerül 2015 legfontosabb képregénye, a Marvel Star Wars #1, amit egy igazi all-star csapat rakott össze. Az alkotók között van Jason Aaron, John Cassaday,  és Laura Martin is, a képregénybe ITT tudtok belenézni.. A képregény nemcsak az első Csillagok háborúja-képregény lesz, ami a Marvelnél több mint 20 éve megjelent, hanem egy teljesen új SW-kánon első állomása.

A képregény a széria IV. és V. része között játszódik, és Luke Skywalker, Han Solo és Leila hercegnő kalandjaira koncentrál a Halálcsillag elpusztítása után. Azt jósolják, hogy legalább egymillió példányban elkel majd, ezzel két évtizede ez lehet az első képregény, aminek sikerül átlépnie az egymilliós álomhatárt. 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.