Szváziföldi színésznő az új Hermione

.konyvesblog. | 2015. december 21. |

hp.jpgRon, Hermione és Harry (forrás: a színdarab hivatalos Twitter-oldala)

Bejelentették a nyolcadik Harry Potter-rész, a West End-színdarabként látható Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) szereposztását. Harry-t Jamie Parker (Valkűr), Ron Weasley-t Paul Thornley (Nyomorultak, Doc Martin) alakítja, míg Hermione Grangert a Laurence Olivier-díjas, Angliában élő szváziföldi színésznő Noma Dumezweni alakítja majd.(Hermione bőrszínére JK Rowling nem tesz egyértelmű utalást a sorozatban.)

Harry immáron felnőtt, a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, három gyermek apja, és még mindig boldog házasságban él Ginny Weasley-vel. Miközben a múlttal hadakozik, mely nem akar ott maradni, ahová tartozik, legkisebb fiának, Albus Severus Potternek a családi örökséggel kell megküzdenie.Ahogy múlt és jelen baljóslóan egybemosódik, apának és fiának meg kell barátkoznia azzal a kellemetlen igazsággal, hogy a sötétség gyakran egészen váratlan helyekről érkezik. 

A darabot Jack Thorne írta, és John Tiffany rendezi, JK Rowling producerként vesz részt a munkában. 

Forrás: Buzzfeed

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.