Superman őszül és ráncosodik

.konyvesblog. | 2015. április 29. |

slide_421286_5390954_free.jpgGondolkodtál már azon, hogy mi történik kedvenc szuperhőseiddel, miután elegük lesz a szuperhősködésből? Ugyanaz, mint az átlagemberekkel: megöregszenek.

Egy Martin Beck nevű fotós We Can Be Heroes (Hősök lehetünk) című fotósorozatában mutatja be, hogy mi lesz Batmannel, Supermannel és a többi kedvencünkkel, miután visszavonultak a gonosz elleni harctól. Amikor szuperhősökre gondolunk, mindig tökéletes testek és szép arcok jutnak eszünkbe, nyilatkozta a fotós a HuffPostnak, majd hozzátette, hogy szerinte a világ megmentői is épp olyanok, mint bármelyikük. Beck szerint a körülményeinktől függetlenül mindannyiunkból lehetnek hősök, csak jót kell cselekednünk másokkal. A teljes szuperhős-kollekcióért IDE kattints.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.