Hírek 2002

A Líra Superbrand lett

.:wendy:. | 2009. június 10. |

A Líra Könyv Zrt. 2009-ben elnyerte a Superbrands, és az üzleti márkákat elismerő Business Superbrands díjakat.

A rangos elismerést a cég a következő közleményben kommentálta, bár csak ne tette volna:

A  Líra csoport elkötelezett a minőségi könyvkiadás és kereskedelem mellett. Hiszünk abban, hogy a XXI. század technikai vívmányai kitágítják a Gutenberg-galaxis lehetőségeit. Az agrártársadalmakat, az ipari korokat, a szolgáltatások évszázadát végigkísérte az írásbeliség fejlődése, az olvasni tudás széleskörű elterjedése, a könyv mindennapi fogyasztási cikké válása. Ez a fejlődési pálya biztosan nem törik meg, inkább kiteljesedik a tudásalapú társadalomban. Mert olvasni jó. Mert újságot, e-mailt, titkos iratot olvasni hasznos. Könyvet olvasni nem csak hasznos, jó is. Ezért arra törekszünk, hogy üzleteinkben felkészült munkatársak várják az olvasnivágyókat, kereskedőink éppoly alapos tájékoztatást adjanak vásárlóinknak, mintha azok egy kiváló könyvtároshoz fordulnának segítségért. Hetven könyvesboltunkban nemcsak sikerkönyveket kínálunk, hanem a lehető legszélesebb, igényes választékot kívánjuk nyújtani. Büszkék vagyunk a Superbrands és a Business Superbrands díjainkra, mivel ez nemcsak az elismerés jele, hanem emellett arra is ösztönöz bennünket, hogy tovább haladjunk a jelenlegi úton és további fejlődésre törekedjünk."

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.