Oravecz Imre: "Ez most komoly?"

.konyvesblog. | 2016. április 14. |

"Mi lesz, ha nincs otthon? Akkor rögtönzünk!" - Oravecz Imre kapta idén az Aegon Művészeti Díjat, és a szerda délutáni sajtótájékoztatón már levetítették azt a kisfilmet, amelyet az Aegon munkatársai forgattak néhány napja az író-költő falujában, Szajlán. (Itt írtunk róla bővebben!) A videó azóta már nyilvánosan is elérhető, és érdemes megnézni, mert az egyik legviccesebb az összes közül. A lényege, hogy Winkler Nóráék nem találják otthon Oraveczet, és a falubeliek, egészen pontosan az otthonkás Marika néni, a szomszéd Laci bácsi, majd miután Laci bácsi elment lucernáért, a szomszéd felesége segítségével próbálják előkeríteni a költőt.

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!

...
Zöld

A narcisztikus személyiség kinőhető? + 2 könyv a témában

Kutatás készült arról, hogyan változnak a narcisztikus személyiségjegyek az ember élete során. A cikk végén két könyvet is ajánlunk a narcizmus témájában.