Nyerj páros jegyet a Lengemesék 2-re!

.konyvesblog. | 2018. október 10. |

December elején mutatják be a mozik a Berg Judit könyvsorozatából készült Lengemesék második részét. A Central Könyvek jóvoltából most játékot hirdetünk, a szerencsés nyertesek pedig még a premier előtt, november 24-én megnézhetik a mesefilmet a Corvin moziban. A vetítés után Berg Judit dedikál, a nézőket pedig egy kis fogadáson látja vendégül a kiadó.

Ehhez nem kell mást tennetek csak válaszoljatok két rövid kérdésre:

1. Egészen pontosan hol játszódik a Lengemesék?
2. Ki illusztrálta a kötetet?

A válaszokat október 15-e (hétfő) éjfélig várjuk a konyvesblog@gmail.com címre, a tárgymezőbe írjátok be, hogy Lengemesék. A helyesen válaszolók között öt darab páros jegyet sorsolunk ki.

Addig is nézzétek meg a mesefilm előzetesét:

Lengemesék 2_Teaser from Cinemon on Vimeo.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.