Nyerj Könyves Magazin-előfizetést!

Nyerj Könyves Magazin-előfizetést!

.konyvesblog. | 2017. december 19. |

km1.JPG

Idén a kiadókkal közösen nagyon sok játékot szerveztünk, és ezeken rengeteg könyvet sorsoltunk ki, most viszont mi hívunk játékra titeket, a nyeremény pedig nem más, mint egy egyéves Könyves Magazin-előfizetés!

A Könyves Magazint a Könyvesblog csapata írja és szerkeszti, törekedve mindig arra, hogy a legizgalmasabb és legújabb megjelenésekről első kézből informáljon titeket. Csak az elmúlt egy évben interjúztunk mások mellett Nádas Péterrel, Erlend Loe-val, Kim Stanley Robinsonnal, Dorthe Norsszal, Krasznahorkai Lászlóval, Arundhati Roy-jal, Boldizsár Ildikóval, Linn Ullmann-nal, Szabó T. Annával, Parti Nagy Lajossal, a Tárgyalás rovatban bemutattuk, hol dolgozik Takács Zsuzsa, Nádasdy Ádám, Totth Benedek, Simon Márton, valamint Péterfy Gergely és Péterfy-Novák Éva. A nyári számunkban a Balatonról, a téliben pedig a karácsonyról olvashattatok (unorthodox) novellát kortárs íróinktól.

Ha szeretnétek, hogy jövőre a postaládátokba érkezzen a magazin, akkor nem kell mást tennetek, csak válaszoljatok helyesen az alábbi két kérdésre:

1) Melyik író házaspár szerepel a Könyves Magazin őszi számának borítóján?

2) Ki az az öt szerző, akik novellát írtak az idei karácsonyi számba?

A helyes megfejtéseket 2017. december 21. 12 óráig küldjétek el a konyvesblog@gmail.com címre, a tárgymezőbe írjátok be, hogy MAGAZIN.