Nyerj jegyet Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály közös estjére!

Nyerj jegyet Al Ghaoui Hesna, Fa Nándor és Csíkszentmihályi Mihály közös estjére!

.konyvesblog. | 2017. november 16. |

22852200_1501235383245948_2316341239421774011_n.jpg

Mi a közös Al Ghaoui Hesnában, Fa Nándorban és Csíkszentmihályi Mihályban? Az, hogy mindannyian hisznek benne, hogy csak úgy vagyunk képesek fejlődni, és a kezünkbe venni az életünk irányítását, ha igent mondunk a kihívásokra. November 20-án saját élményeiken és ismereteiken keresztül mesélnek majd arról, miért fontos, hogy akkor is bele merjünk vágni az ismeretlenbe, ha félünk. Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület IV. előadó (9. kerület, Fővám tér 8.)

Facebook-esemény

Az estre egy páros jegy keresi a gazdáját. Ehhez mindössze három kérdésre kell válaszolnotok, és a válaszokat november 17. (péntek) éjfélig elküldeni a konyvesblog@gmail.com címre. A leveletek tárgya legyen: Kihívás.

A kérdéseink a következők:

- Ki lesz a Kihívás a köbön est moderátora?

- Melyik évben hajózta körbe Fa Nándor először a Földet?

- Mi Al Ghaoui Hesna új könyvének címe?

Sorsolás november 18-án délben.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.