Nyerj Duna-legendárium köteteket!

Nyerj Duna-legendárium köteteket!

.:wendy:. | 2011. június 02. |

Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Litera és a Hungarofest Duna-legendárium című kortárs magyar irodalmi antológiája és a Legendary Danube című angol nyelvű kortárs irodalmi antológia. A magyar nyelvű könyvet 2011. június 5-én, vasárnap 15 órakor dedikálják a szerzők, a Litera Mátyás-ponyva című kötetét kiadó Palatinus Könyvkiadó sátránál, a Vörösmarty téren.

 

A magyar és angol nyelvű antológia igazi unikum, és nemcsak azért, mert három pályázat nyomán jeles kortárs magyar írók és kevéssé ismert szerzők és fotósok Duna témájú legendáit adja közre, hanem azért is, mert nem kerül könyvesbolti forgalomba. - Az összes Duna-legendát és a projektről minden részletet a Duna legendárium oldalán találsz.

A dedikáción (2011. június 5-én, vasárnap 15. - Palatinus Kiadó standja) a kötet szerzői könyvtáraknak ajánlanak majd fel egy-egy dedikált kötetet. Ám, hogy a Duna-legendák olvasására vágyó nagyközönség is hozzájuthasson egy-egy kincsnek számító darabhoz, játékot hirdetünk a Könyvkolónián. A helyes válaszokat időre beküldő olvasók közül a helyszínen sorsoljuk ki a legszerencsésebb három nyertest, aki boldog tulajdonosa lesz az antológiának. A játék kérdéseit és pontos menetét itt, a Könyvkolónián találod.