Nem várt sikert aratott a Donald Trumpról szóló erotikus könyv

.konyvesblog. | 2016. január 27. |

Először viccnek indult, ám nem várt sikert aratott Elijah Daniel humorista Donald Trump képzelt homoerotikus kalandjáról szóló műve.

„Ma este leiszom magam, és írok Donald Trumpról egy szexregényt, ami olyan lesz, mint A szürke ötven árnyalata, aztán felteszem az Amazonra, esküszöm” – fogadkozott a Twitteren Elijah Daniel humorista, aki annyira komolyan vette az ígéretét, hogy négy óra alatt papírra is vetette a Trump-kísértés: A milliárdos és a londiner című művét. A mindössze tízoldalas szösszenet a múlt héten fel is került az Amazonra, ahol a humoros-erotikus könyvek között az első lett, az erotikus könyvek között pedig a 11. helyet foglalta el.

A sztori egy hongkongi Trump-szállodában játszódik „2012 nyarának végzetes délutánján”, amikor a Daniel nevű londinert hirtelen megcsapja a parókaragasztó és a bronzosító illata: „Másra sem vágytam, csak hogy megforduljak, és szemügyre vegyem az illatfelhő mögött rejtőző aranyistent, de moccanni se bírtam. Teljesen ledermedtem”.

A homoerotikusnak szánt sztorira eddig több mint 170 olvasói reakció érkezett az Amazonon, többségük ötcsillagos. Elijah Daniel amúgy azt mondta a Vice-nak, hogy a szexuális jeleneteknél főleg paródiára törekedett, valamint arra, hogy könyve sokkal zavarba ejtőbb legyen még A szürke ötven árnyalatánál is. A 22 éves humorista további két könyvet tervez, ezek egyikében szerepet kapna Hillary Clinton is. Daniel azt ígéri, a Twitteren lehet követni a folyamatot, és azt tervezi, hogy a rajongóit jobban bevonja majd az írásba.

Forrás: Guardian, Vice

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Mikor hasznos az AI az irodalomban, és miért nem cseréli le soha az embert?

A japán Rie Kudan megkapta hazája legjelentősebb irodalmi díját, majd elárulta, hogy a szöveg egy kis részét a ChatGPT nevű chatbottal generálta. Az eset nyomát áttekintjük, hogyan alakult az elmúlt két évben nagy nyelvi modellek és az irodalom viszonya, hogyan látják ezt az írók, valamint hogy mikor lehet hasznos eszköz az AI az írás során.

...
Zöld

Összekapaszkodva zuhanni – Így alakíthatod a klímagyászt felszabadulássá

Jem Bendell Mélyalkalmazkodás című, nagy port kavaró tanulmánya után új könyvében azt ígéri, hogy nemcsak segít szembenézni a klíma, és így a mai társadalom elkerülhetetlen összeomlásával, hanem a szorongás és a gyász megélése után segít új, szilárdabb alapokon újraépíteni az optimizmusunkat, életkedvünket. 

...
Zöld

Hányszor kell kórházba kerülni ahhoz, hogy komolyan vegyék egy nő panaszait?

Elinor Cleghorn bátran, olykor brutálisan meséli el a nők gyógyításának történetet az ókortól egészen napjainkig, miközben esettanulmányokon keresztül igencsak szomorú kép rajzolódik ki arról, hogyan hagyták a férfiak évszázadokon keresztül szenvedni a nőket.