Ne hagyd, hogy a fantasztikum valósággá váljon! – Ingyen letölthető novella Veres Attilától

.konyvesblog. | 2018. november 22. |

vervoros_gepezet.jpg

"A hajléktalanok eltűntek. Hosszú ideje kívántuk, hogy bár ne kellene látnunk őket az utcán, ahogy kéregetnek, rongyaikon fetrengenek és vizelnek, bárcsak ne emlékeztetnének minket a beton hidegére. De mikor végül valóban eltűntek, egyeseken nyugtalanság lett úrrá, hiszen a hajléktalanok nem elmentek a városból, de nem is számolta fel a város a hajléktalanságot mint életformát. A hajléktalanokat számolta fel. Ők fűtötték a változás első nagy fázisát."

Veres Attila júniusban megjelent novelláskötetében, az Éjféli iskolákban kapott helyet A vérvörös gépezet című elbeszélés is, mely most ingyenesen olvasható, letölthető (Doc, Epub és Mobi formátumban): https://bit.ly/2AbtHGm

Csakhogy a novella megjelenése óta a valóság lett furcsább. A szerző így ír erről:

"Világos, hogy a dolognak nem lesz jó vége; hogy valami visszafordíthatatlanul megváltozott; ennek ellenére úgy hiszem, hogy ez nem egy politizáló novella. Arról a rémálomról szól, amivé az életünk válhat, ha mindig arra hallgatunk, aki a leghangosabban beszél."

Aki nem szeretné, hogy a fantasztikum valósággá váljon, azt most adományával támogathatja A Város Mindenkié csoport munkáját, rajtuk keresztül pedig a hajléktalan és lakásszegénységben élő embereket. Részletes leírást a pénzügyi rendszerükről ITT olvashatsz.

Belföldi utalás: Utcáról Lakásba Egyesület 16200223-10045507 (MagNet Bank) - AVM alszámla

Nemzetközi utalás: HU12 1620 0223 1004 5507 0000 0000 (IBAN) és HBWEHUHB (SWIFT)

Készpénzes adomány: avarosmindenkie@gmail.com vagy 0620-337-6874 (Bárász Tamás)

Forrás: Agave