Nagyon kevés szex! Itt A szürke 50 árnyalata előzetese

Valuska László | 2014. július 24. |

Kijött E. L. James gigasikereket elérő könyvtrilógiájából, A szürke ötven árnyalatából készült film első trailere. A 2,5 perc hosszú előzetes bemutatja a szereplőket, a Beyoncé-dal (Crazy in Love) nekem bejön (egyszerre ismerős és mégis fura, mint amikor a Social Network traileréhez Trent Reznor egy Radiohead-dalt énekeltetett el egy lánykórussal), viszont elképesztően unalmas az egész előzetes, a nem létező feszültséget próbálják építeni.

Dakota Johnson (Anastacia) és Jamie Dornan (Grey) játszadoznak egymással a videóban, de hiányzik a férfiből az borzasztóan állatias, ösztönszerű erő és jelenlét, ami a regényben a sajátja a karakternek.

Az erotikus regény az erotika, sőt a szadomazo miatt lett híres és népszerű, de ebben a trailerben csak a végén jelenik meg egy lovaglóostor és a kikötözés is. Mintha fura romantikus filmet faragtak volna belőle. A regény olyan egyszerű karakterekkel és történetvezetéssel dolgozik A szépség és a szörnyeteg stoyline-ja mentén, hogy a filmből bármi lehet, tényleg bármi, mert mindent fel kell tölteni tartalommal. 

A filmet 2015-ben Valentin-napon mutatják be.

(DigitalSpy)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Nem az a lényeg, hogy megjósoljuk a Föld jövőjét, hanem hogy alkalmazkodjunk [Podcast]

Litkai Gergely zöld podcastjének vendége Jordán Ferenc ökológus, akivel tavalyi nagy sikerű, Az ember vége a természet esélye című könyve apropóján beszélgettek.

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.