Nagykorú lett a Pagony - A kiadó egész napos rendezvénnyel ünnepel

.konyvesblog. | 2019. október 16. |

Idén ősszel ünnepli 18. születésnapját a Pagony, ezért most szombaton egész napos, ingyenes programokkal várják a gyerek és a kamasz olvasókat (és persze a szüleiket) a Bartók Béla úti könyvesboltban.

A szülinapi rendezvényen a gyerekek megnézhetik Dániel András, Rutkai Bori és Darvas Kristóf vicces előadását, meghallgathatják mások mellett Bartos Erika, Marék Veronika és Harcos Bálint meséit és együtt rajzolhatnak Agócs Írisszel is. Kertész Erzsi a Panthera kulisszatitkairól (és a készülő negyedik kötetről) mesél, Nényei Pál pedig irodalomterápiás foglalkozást tart. Az Időfutár nyolcadik részéről tudhatnak meg többet azok, akik meghallgatják majd Gimesi Dórát, Jeli Viktóriát, Tasnádi Istvánt és Vészits Andreát, Molnár T. Eszter pedig a climate fiction műfajába vezeti be az érdeklődőket. Ugyancsak izgalmasnak ígérkezik Kálloy Molnár Péter improvizációs zenés-miniszínháza (és persze a három hangon megszólaló Shakespeare-szonettek).

Az egész napos programon lesz filmvetítés, kézműveskedés és kiállítás is - utóbbira a kiadó illusztrátorai küldték el a legkedvesebb Pagony-kiadványban megjelent képüket.

Részletek erre>>