Most akár te is megveheted Tolkien házát

Most akár te is megveheted Tolkien házát

.konyvesblog. | 2019. október 31. |

jrr-tolkien-house.jpg

Vérbeli Tolkien-rajongó vagy és van fölös 4,5 millió euród? Akkor jó hírünk van! Eladóvá vált az író egykori oxfordi otthona, ahol 1930 és 1947 között élt, és ahol A hobbitot és A Gyűrűk Ura-trilógia egy részét is írta. A kultikus házért mindössze 4 575 000 eurót kér a jelenlegi tulajdonosa (ez körülbelül 1,5 milliárd forintnak felel meg). 

Az épületet az 1920-as években húzták fel és ma is jó állapotban van. Az emeletes ház elég tágas: hat hálószoba, két fogadószoba, egy konyha-étkező és egy nagyobb éléskamra is található benne. Mindent összevetve tehát elég nagy ahhoz, hogy az ember évekig kereshesse a gyűrűjét. 

Forrás: Lithub

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.