MOMENTÁN ROCKANDROLL - Kedd este a Befogadón!

.:Benedek:. | 2011. november 21. |

A Befogadó programsorozat a Momentán társulat improvizációs zenés irodalmi estjével folytatódik, amelynek a rock lesz a középpontjában.

Helyszín: Millenáris Fogadó
Időpont: 20.00

A Momentán Társulat az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Tíz fiatalból álló kreatív csapat Ez alkalommal kortárs magyar írók rocknovelláit viszik színre, forgatják ki, pörgetik meg, szedik szét és rakják össze újra. Fő kiindulópontjuk a Hasítás – Magyar rocknovellák című kötetben szereplő huszonhat írás.


A kötet szerzői: Balázs Attila, Bán Zsófia, Bárdos-Deák Ágnes, Békés Pál, Dragomán György, Garaczi László, Grecsó Krisztián, Háy János, Hazai Attila, Kapecz Zsuzsa, Kiss László, Kiss Ottó, Majoros Sándor, Podmaniczky Szilárd, Szüts Miklós, Vámos Miklós.

Grecsó Krisztián: „Sóki barátom felépülése után együtt próbáltunk fölcsábítani három csinos, szakközepes lányt a lakásba. Azt ígértük nekik, meghallgathatják a legújabb számainkat. A lányok kétkedve fogadták a legújabb jelzőt; nem is tudtuk, hogy vannak számaitok, mondták, sőt, azt sem, hogy ti egy zenekar volnátok, már bocs, már pedig mi egy zenekar vagyunk, mondta Mátó barátom, aki alig egy hét alatt kitúrt engem az énekesi és frontemberi pozícióból, és én vagyok az énekes, mondta. Kigomboltam az „irregular” besorolású, és sajnos lopott, ámde Levi’s márkájú farmerkabátomat, és hozzátettem, hogy de a számokat én írom.”

 

Az esemény Facebook-oldala.