Megvannak a Szürke50-film főszereplői

Megvannak a Szürke50-film főszereplői

.konyvesblog. | 2013. szeptember 02. |

Charlie-Hunnam-e1351612958375.jpgNem kell tovább várnunk, hogy végre megtudjuk, kik hemperegnek majd a Szürke50 filmváltozatában. E. L. James a Twitteren jelentette be, hogy Charlie Hunnam sármja (és ezüst nyakkendője) Dakota Johnsont veszi le a lábáról (és szabadítja meg ruháitól).

Anastasia Steele szerepébe Don Johnson és Melanie Griffith 23 éves lánya bújik. 1999-ben, a Tűzforró Alabamában már láthattuk a filmvásznon, bár akkor sokkal több ruhát viselt, mint amennyit a mamipornó filmváltozatában fog. Játszott az Ötéves jegyességben, és Justin Timberlake oldalán a Facebook-filmben is felbukkant.

12982932_ori.jpgChristian Grey igazából 33 éves, és a például a Byker Grove című filmsorozatból, a Hideghegyből, vagy Az ember gyermekéből ismerhetjük. Legutóbb Guillermo Del Toro Pacific Rim című filmjében alakított vadászpilótát.

A producerek, akiket maga James választott ki a feladatra, A közösségi hálóból ismert Michael De Luca és Dana Brunetti lesznek, a rendező személyét, vagyis Sam Taylor-Woodot pedig már júniusban bejelentették.

A film 2014 augusztusában érkezik a mozikba.

Forrás: Telegraph