Hírek libri

Megalakult a Libri Könyvkiadó

.konyvesblog. | 2011. augusztus 04. |

Megalakult a Libri Könyvkiadó - Balogh Ákos, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. tulajdonosa, Halmos Ádám, a Nyitott Könyvműhely Kft. tulajdonosa és Sárközy Bence, a Magvető Könyvkiadó Kft. közelmúltban leköszönt főszerkesztője a mai napon elhatározta, hogy a Nyitott Könyvműhely Kft-t Libri Könyvkiadó Kft-vé alakítja.

Az újonnan létrehozott kiadó a három alapító-tulajdonos közös elhatározásából a könyvszakma önálló piaci szereplőjeként kíván tevékenykedni. A Libri Könyvkiadó Halmos Ádám és Sárközy Bence igazgatók vezetésével szeptembertől nyitott profilú kiadóként kezdi meg a működését. Az új cég az olvasók és szerzők igényeit egyaránt szem előtt tartva igyekszik minél szélesebb réteghez eljuttatni a hazai és nemzetközi ismeretterjesztő és szépirodalom kiemelkedő alkotásait. A kulturális értékeket képviselő és társadalmi jelenségeket bemutató művek kitüntetett szerephez jutnak kínálatunkban.

A három tulajdonos terveiről a közeljövőben ad részletes tájékoztatást. Hamarosan interjút olvashatnak Sárközy Bencével és Halmos Ádámmal a Literán.