Hírek könyvtár

Lánykérés a könyvtárban

.konyvesblog. | 2013. augusztus 23. |

kl3.jpg

Paul Phillips egészen egyedi módját választotta a lánykérésnek: a 23 éves fiatalember az észak-karolinai Southern Pines egyik könyvtárába látogatott el a barátnőjével, Erika Ramosszal. Miközben a gyerekkönyvek között keresgéltek, Phillips arra kérte a lányt, hogy olvasson fel neki az egyik könyvből.

Ez azonban nem volt akármilyen kiadvány: Phillips korábban maga helyezte el a kötetet a polcon, melyet kimondottan erre az alkalomra készíttetett Yoni Limor grafikus segítségével.

kl2.jpg

A sztori szerint egy gorillafiú szerelembe esik egy zsiráflánnyal, majd amikor Erika ahhoz a részhez ért, ahol a könyvbeli karakter egy könyvtár polcai között felteszi a nagy kérdést, Paul Phillips is térdre ereszkedett, és megkérte szerelme kezét.

A nagy eseményt nem teljesen véletlenül egy profi fotós is megörökítette. A fiatalok a tervek szerint jövő ősszel házasodnak majd össze.

Forrás: GMA

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.