Könyvtárat ajándékba! - Az OIK karácsonyi akciója

.:wendy:. | 2011. december 07. |

Legyen a karácsonyfa alatt az Országos Idegennyelvű Könyvtár olvasójegye! Ajándékozza meg szeretteit az olvasás élményével!

Az OIK „Könyvtárat ajándékba!" elnevezésű ünnepi akciója keretében személyre szóló könyvtárjegyet vásárolhat, mellyel különleges ajándékot adhat át szeretteinek.

Nem kell mást tennie, mint elmennie a könyvtárba, magával vinni a megajándékozni kívánt személy adatait (név, születési idő, hely, édesanyja neve, lakcím) és percek alatt kész az ajándék. Ha megadja a leendő könyvtártag adatait: név, születési idő, anyja neve, állandó lakcíme; illetve befizeti az egy évre szóló beiratkozási díjat, a megajándékozott részére „ünnepi”, 365 napra érvényes olvasójegyet állít ki, melyet az első könyvtárlátogatás után már használhat is.
Már beiratkozott olvasónak szóló ajándék könyvtári tagsági díjat a tagság érvényességi idejének lejártától függően állapítják meg.

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár egyedi gyűjteményével, folyamatosan korszerűsödő szolgáltatásrendszerével és infrastruktúrájával fontos és egyre inkább nélkülözhetetlen információs központ, a hazai humán tudományos élet egyik reprezentatív agorája. Csaknem 400 ezer dokumentum 148 nyelven, több mint 30 ezer kötetes folyóirat-gyűjtemény 30 nyelven, eredeti nyelvű kortárs és klasszikus szépirodalom, irodalomtudomány, nyelvészet, országismeret, nyelvkönyvek, hangoskönyvek, színes programok, gyönyörű épület, barátságos környezet, szakszerű tájékoztatás várja az olvasókat!

Az akcióról részleteket a www.oik.hu honlapon olvashatnak vagy felvilágosítást kaphatnak róla a könyvtárban (cím: Országos Idegennyelvű Könyvtár 1056 Budapest Molnár utca 11.)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.