A mérgezett nő  – Beszélgetés a női szereplehetőségekről és szerepkényszerekről

A mérgezett nő  – Beszélgetés a női szereplehetőségekről és szerepkényszerekről

.konyvesblog. | 2019. november 12. |

konyvklub.jpg

Babarczy Eszter A mérgezett nő című könyve és Szombat Éva fotóművész munkái kapcsán a női szereplehetőségekről és szerepkényszerekről tartanak beszélgetést ma este 18 órától a Mai Manó Házban. Az esemény a Libri Kiadói Csoport és a Mai Manó Ház Könyvek & Képek a Napfényműteremből című új programsorozatának része, amelyet ezentúl havonta fognak megrendezni, és amelyen mindig egy-egy népszerű vagy fontos témát fognak körüljárni a résztvevők, új  könyvek és kortárs fotóművészek alkotásain keresztül. A sorozat házigazdája: Lovász László (műsorvezető, producer, Dumaszínház)

A könyvklub első beszélgetését ma este 18 órától tartják, témája Babarczy Eszter A mérgezett nő (Jelenkor Kiadó) című könyve és Szombat Éva fotóművész munkái, valamint a női szerepek az irodalomban és a fotóművészetben. A téma kapcsán olyan könyvekről is szó esik majd, mint: Melinda Gates: A nő helye – Változtassuk meg a világot a nők erejével!, Malala Yousafzai: Nincs más út és Szécsi Noémi: Lányok és asszonyok aranykönyve. Facebook-esemény ITT.   

A könyvklubra belépőjegyet kell váltani (ennek ára 2500 Ft, tartalmazza a beszélgetésen való részvételt, egy pohár bort és látogatható vele a Mai Manó Ház aktuális kiállítása (2020. január 19-ig az Araki: Érzelmes utazás) is. Jegyek előzetesen és aznap este is válthatók a Mai Manó Ház jegypénztárában (1065 Budapest, Nagymező u. 20.).