Júniusban jön az új Gaiman-regény!

.konyvesblog. | 2013. május 13. |

neil-gaiman-ocean-az-ut-vegen-b1-k.jpg

Június 18-án, a nemzetközi megjelenéssel egy időben magyarul is megjelenik Neil Gaiman új regénye. Az Óceán az út végén egy könyv az emlékekről, varázslatról és túlélésről. A történetek erejéről és a bennünk lakozó sötétségről.

A regény egy hétéves fiúról szól és egy ellopott autóról, amiben olyan ősi erőket szabadítanak a világra, melyeket sosem lett volna szabad megzavarni. S egy düledező farmról szól az út végén, három nővel. Közülük a legfiatalabbik váltig állítja, hogy a kacsaúsztatója valójában egy óceán. A legidősebb pedig emlékszik még a világ kezdetére.

Neil Gaiman új regénye a gyermekkor varázslatát mutatja a felnőttlét karcos szemüvegén át, az ártatlanság elvesztését a tapasztalat párás tükrében, hírnevéhez méltóan egy olyan történetben, amely semmihez sem hasonlít.

(Agave)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.