Jön az Ízek, imák, szerelmek szerzőjének új könyve!

Jön az Ízek, imák, szerelmek szerzőjének új könyve!

.konyvesblog. | 2018. október 05. |

elizabethgilbert.jpg

Kép forrása: Twitter

Jó pár év kihagyás után végre új regénnyel jelentkezik az Ízek, imák, szerelmek írója, de a City of Grils állítólag teljesen másmilyen könyv lesz. Elizabeth Gilbert egy videóban jelentette be, hogy 2019 júniusában érkezik a „legboldogabb, legvidámabb, legszexibb" történet, amit valaha írt. 

Amikor Gilbertnek tönkrement a házassága, egyéves utazásra indult, hogy átgondolja, mihez kezdjen az életével. Az út alatt megélt tapasztalataiból és élményeiből írta meg 2006-ban az Eat, Pray and Love című New York Times bestsellerét. A mostani új könyve szintén egy trauma eredményeként született meg. Élettársa, Rayya Elias januárban hunyt el. Gilbert most is az írás felé fordult, hogy meg tudjon birkózni a gyászával, de ezúttal nem az életéről írt, hanem inkább a fikcióba menekült.  

Tíz éve jelent meg az Ízek, imák, szerelmek

(Kép forrása) Tíz éve jelent meg az utóbbi évek egy legnagyobb bestsellere, az Ízek, imák, szerelmek. Írója, Elizabeth Gilbert nem az a háttérbe húzódó fajta, sokat szerepel, nagyon népszerűek a kreativitásról szóló előadásai, ezek képezték az alapját legutóbb megjelent könyvének is (ITT bele lehet olvasni). Mégis a mai napig a leginkább az Ízek, imák...

Az új regényben egy idős nő emlékezik vissza a fiatalkorára. A történet jórészt a '40-es években játszódik New York City színházi világában. A főszereplője a 19 éves Vivian Morris, akit kirúgnak a főiskoláról, és ezért a nagynénjéhez kell költöznie Manhattanbe. Viviant teljesen lenyűgözi a színházi élet, amivel találkozik, hirtelen szokatlan figurák, jóképű színészek és kihívó showtáncosokk közé csöppen. De azért nem minden csak az örömről és a szórakozásról szól: Vivian elkövet egy hibát, amiből óriási botrány lesz, és ami az egész életét fenekestül felforgatja.  

Eliazbeth Gilbert ebben a videóban mesél az új könyvről:

Forrás: Bustle