Horrorbaba-gyárossal haverkodott az Alfabéta vesztese

-Szűcs Gyula- | 2009. szeptember 27. |

Szándékosan bulváros, A Disney leszerződtette az Alfabéta vesztesét címmel jelent meg a napokban egy interjú Futaki Attilával a Magyar Képregényakadémia blogján. A Spirál - és mint pár hete kiderült: a Disney Villámtolvajának - rajzolója Futaki Attila mesélt a San Diego-i Comic Conról és a New Yorkban töltött egy hónapról, ami alatt próbált a lehető legkevesebbet költeni, és a lehető legjobban megrajzolni a Marvellel összeházasodott Disney-nek ígért mintaoldalakat.

Futaki a világ legjelentősebb képregénygeek dzsemboriján James Cameronnal és Danny DeVitóval is találkozott, mégis inkább az elborult agyú rajzoló és horrorbaba-gyáros Todd McFarlane-nel és a Metal Gear Solid-játékok képregényváltozatát is jegyző ausztrál illusztrátorral, Ashley Wooddal haverkodott.

1. McFarlane és Futaki - a Lego felirat ne tévesszen meg senkit, ezek ketten igazi elvetemült arcok!
2. Stan Lee, az élő legenda dedikál. (fotók: Futaki Attila)

A Villámtolvajjal tavaszra kell elkészülnie: "Százhuszonnyolc oldalt kell megcsinálnom fekete-fehérben. A filmváltozat februárban kerül a mozikba, a képregényt jövő novemberben akarják kihozni, szóval nincs sok időm: márciusra be kell fejeznem az egészet." A teljes interjú elolvasható itt.

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!