Írtál egy könyvet? Most ingyen kiadják!

.konyvesblog. | 2015. január 16. |

digital-self-publishing.jpgHónapok óta őrizgeted a könyved kéziratát a fiókban, és fogalmad sincs, hogyan találj neki kiadót? Küldd el a Publio Kiadónak! A kiadó segítségével január 18-25. között bárki kiadhatja publikálatlan könyvét, ráadásul teljesen ingyen.

A hazai self-publishing kiadó most lehetőséget ad mindazoknak, akik eddig „nem jutottak be abba 10 százalékba, akikkel a hazai kiadók szerződést kötnek.” Új év, Új kaland címmel akciót hirdetnek, melyben vállalják, hogy nyomtatott és elektronikus formában is elkészíti a szerzők műveit. Akik az egy hét alatt feltöltik a kéziratukat a publio.hu-ra, grafikus által tervezett borítóval ellátott, tördelt nyomtatott és e-könyvet kapnak. A kész könyvet ezután a szerző terjesztheti, és mérettetheti meg a könyvpiacon.

“A nálunk megjelentetett művek nem feltétlenül amatőr írások, hiszen számtalan okból utasíthatják el a nagy kiadók a szerzőket” - mondja Alcser Norbert, a Publio ügyvezetője. Szerinte az íróknak így lehetősége van arra, hogy a nagy kiadók nélkül is eljussanak az olvasókhoz. Úgy véli, az elsőkönyveseknek különösen testhezálló lehet a szerzői kiadás, hiszen a kiadó körül kialakult amatőr írói közösség tagjai nyitottak, véleményezik, segítik és motiválják egymást.