Igent mondanál Mr. Darcynak?

Igent mondanál Mr. Darcynak?

.konyvesblog. | 2014. január 15. |

OZqPqty.jpgBethany és Albert, azaz Lizzie és Mr. Darcy

Egy Bethany Albert nevű nő igent mondott, pedig a kifogástalan angol úriembert nem is Colin Firth-nek hívták. Bethany a Redditre posztolta ki egy átlagosnak induló, ám végül Jane Austen-regénnyé változó napját. Barátja az egész családját beszervezte, hogy rekonstruálják a Büszkeség és balítélet zárójelenetét, a nő pedig nem rontotta el a színjátékot, és csakúgy, mint Elizabeth Bennet, ő is igent mondott a lánykérés végén.

mFak5Oe.jpgArca, amikor a testvére Mr. Bingleyről kezd hadoválni

oEVfteJ.jpgAz örömszülők - az anyuka varrta a korhű ruhákat

j7fgAQW.jpgBüszkeség, balítélet és karácsonyfa

A többi képért kattints ide.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.