Hallgasd meg a Máglyát!

.konyvesblog. | 2015. augusztus 31. |

maglya_1.jpgHa szerinted is a Máglya volt a tavalyi év egyik legemlékezetesebb könyve, akkor tudjuk, mit csinálsz a következő öt éjszakán. A Kossuth Rádiót hallgatod, ahol péntekig minden éjjel Török-Illés Orsolya olvas fel részleteket a regényből. Az első rész ma 21:30-tól hallható, de ha lemaradsz, Emma monológjait az archívumban is megtalálod majd.

A Rádiószínházhoz a regényről írt recenziónkkal, és a Dragomán Györggyel készített interjúnkkal és podcastunkkal alapozhatsz. 

Facebook-eseménylink

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.