Félig madár, félig macska az első Atwood-képregény főhőse

.konyvesblog. | 2016. június 29. |

3061248-slide-i-3-look-at-four-pages-of-margaret-atwood.jpgTavaly decemberben beszámoltunk róla, hogy Margaret Atwood képregényt ír, és alig fél évet kellett aludni, hogy megérkezzen az Angel Catbird első részlete. A képregény ráadásul a Nature Canada nevű természetvédelmi jótékonysági szervezet madár- és macskaügyi tagozatával készül együttműködésben. 

3061248-slide-i-2-look-at-four-pages-of-margaret-atwood.jpgAz Angel Catbird főhőse félig macska, félig pedig madár, tehát épp olyan bizarr kreatúra, minta a VadÁdám-trilógia bármelyik gépmanipulált szereplője, például a jámbor juhot és harcias oroszlánt ötvöző juszlán. Ráadásul a félmadár-félmacskalét miatt identitásproblémákkal is küzd.

Atwood jótékony képregénye szeptemberben debütál a Dark Horse Comicsnál, a grafikáért és a színekért Johnnie Christmas és Tamra Bonvillain a felelős.

A többi képet a Co.Create oldalán találjátok. 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Nem az a lényeg, hogy megjósoljuk a Föld jövőjét, hanem hogy alkalmazkodjunk [Podcast]

Litkai Gergely zöld podcastjének vendége Jordán Ferenc ökológus, akivel tavalyi nagy sikerű, Az ember vége a természet esélye című könyve apropóján beszélgettek.

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.