Fásy fenékről olvas verset

Valuska László | 2014. augusztus 08. |

Nem tudunk és nem akarunk elmenni a Szandra, a testverselő mellett, aki az Oktogonra szervezte legújabb eseményét. A videóban külföldiek néznek be a verseskötet mögé, a piros fehérneműs Szandra pedig megosztja gondolatait a költészet népszerűsítéséről.

A videó kulcsjelenetében Pilinszky János-os tömörséggel foglalja össze Gesamkunstwerket a teljesen váratlanul feltűnő Fásy Ádám:"Nagyon örülök, amikor egy lány megmutatja, amije van. Kellemesen olvasgattam a fenekéről".

Szandráról ennyit illik tudni, ha már ilyen jó megismertük:

"Viola Szandra költő, tánckritikus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar-kommunikáció szakán diplomázott. Ezt követően filozófia szakon másoddiplomázik, Köztársasági Ösztöndíjas hallgatóként. Számos irodalmi és művészeti folyóiratban publikál, tánckritikusként a Táncélet állandó munkatársa. 2008-ban jelent meg első verseskötete . Lékó Tamással és Eifert Jánossal rendezett verskiállítások, performanszok társalkotója. 2013-ban, országos első helyezettként a Forum of Young Poetesses nemzetközi költészeti konferencián, Bakuban Viola Szandra képviselte hazánkat."

Forrás: Hír24