Ezer könyvet hagy el az országban a Libri

.konyvesblog. | 2017. december 02. |

libri_xmas_clp_3.jpg

December elsejétől összesen ezer könyvet hagy szerteszét az országban a Libri - de nem feledékenységből, hanem ezzel szeretnék felhívni a figyelmet az olvasás fontosságára, nem mellesleg pedig ezzel a kampánnyal már a hónap elején elkezdik az ajándékozást, ami eltart egészen december 24-ig.

A könyvkeresők országszerte húsz városban bukkanhatnak rá a pirosba csomagolt kötetekre, bennük a Libri könyvszakértőinek ajánlásaival. Utóbbiak között találhatók hírességek ugyanúgy (például Beck Zoltán, Jakupcsek Gabriella, Varró Dániel), mint a Libri dolgozói. Ők azok, akik havonta ajánlanak könyvet a Libri oldalán, kiemelve a könyvválasztékból a nekik leginkább tetszőt.

Legyen ön is része a Libri karácsonyi történetének! from Libri on Vimeo.

Vasárnap Varró Dániel fog elrejteni néhány kötetet Budapesten. Az elrejtett ajándékkönyveket különleges csomagolással látja el a Libri, hogy a megtalálóban kétség se merülhessen fel, hogy a megtalált könyv az övé lehet. Aki megtalálta a kötetet, feltölthet egy képet a könyvajándékról a Facebookra vagy az Instagramra #azenajandékom hashtaggel, ezzel pedig esélyes lesz arra, hogy megnyerje a három darab 100 ezer forintos könyvcsomag egyikét is.

Aki belevágna a könyvkeresésbe, ITT talál hozzá segítséget, további videókért pedig kattintsatok IDE meg IDE és IDE!