Ehető könyvek fesztiválja Montrealban

Könyves Magazin | 2009. április 02. |

A Könyvkolónián találtunk rá az ehető könyvek fesztváljára. Remek kezdeményezés, hogy édes, habos könyveket készítenek a cukrászok Montrealban. Az eseményt azért tartják április 1-jén, mert ekkor született Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) gasztronómus, aki könyvet írt Physiologie du goût címmel (nyers fordításban, szellemes meditáció az ételen). A könyvközösségi oldalon, a Könyvkolónián rengeteg ételkönyvet lehet megnézni.

Könyv Kolónia: Picture 12.png

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél