Ehető könyvek fesztiválja Montrealban

Könyves Magazin | 2009. április 02. |

A Könyvkolónián találtunk rá az ehető könyvek fesztváljára. Remek kezdeményezés, hogy édes, habos könyveket készítenek a cukrászok Montrealban. Az eseményt azért tartják április 1-jén, mert ekkor született Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) gasztronómus, aki könyvet írt Physiologie du goût címmel (nyers fordításban, szellemes meditáció az ételen). A könyvközösségi oldalon, a Könyvkolónián rengeteg ételkönyvet lehet megnézni.

Könyv Kolónia: Picture 12.png

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Daniel Kehlmann szerint itt az idő, hogy megijedjünk az AI-tól

Az író a Guardiannek írt véleménycikkben hívta fel a figyelmet az AI szélsebes fejlődésének következményeire.

...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk.