Darvasi László nyitja meg a Fehérvári Irodalmi Napokat

Darvasi László nyitja meg a Fehérvári Irodalmi Napokat

.konyvesblog. | 2018. szeptember 26. |

fin2018_cover_uj.jpg

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron a FIN – Fehérvári Irodalmi Napok közösségi irodalmi fesztivált, amely a város több pontján várja majd az érdeklődőket. A szeptember 26-30-ig tartó eseménysorozat alkalmat nyújt arra, hogy a város különböző kulturális színterei is bemutatkozzanak, és kapcsolatot teremtsenek a kortárs képzőművészet, a huszadik századi képzőművészet, a gasztronómiai hagyományok, a mai szubkulturális terek, a hagyományos kulturális intézmények és a kortárs irodalom között.

A 2018-as FIN-t szerda délután Darvasi László író nyitja meg. A rendezvény vendége lesz Tolnai Ottó Kossuth-díjas vajdasági magyar író, bemutatkozik Babiczky Tibor és Apey új zenés projektje és fellép Legát Tibor és zenekara Lou Reed-műsorukkal. Az érdeklődők találkozhatnak Kiss Tibor Noé íróval, bemutatják Veres Attila Éjféli iskolák című kötetét, gramofonzene mellett kóstolhatják meg Zeke Gyula menüjét, fellép Másik János verses-zenés estjével, a városi slam poetry verseny vendége Szegedi Fanni, Galló Bence, Maier Péter és Munding Márton lesz, és egy limitált példányszámú füzetben kiadják a Garami Richárd képzőművész biciklitárolóihoz a tavalyi FIN-en készült szövegeket.

Még több infóért kattintsatok ide!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.