BRÉKING: Jön a második Harper Lee-regény!

.konyvesblog. | 2015. február 03. |

 

harperlee.jpg

A világ leghíresebb egykötetes írónője, Truman Capote kebelbéli jó barátnője megjelenteti régóta várt második regényét! 55 évvel a Ne bántsátok a feketerigót! után érkezik A Go Set a Watchman című kötet, a hírt kiadója, a Harper közölte. A Pulitzer-díjas Lee még az ötvenes években megírta a regényt, ám félretette, és csak idén július 14-én mutatja meg az olvasóinak. A 304 oldalas kötet lényegében első regényének folytatása, bár a mostanában főleg a botrányairól híres írónő ezzel hamarabb készült el. 

Forrás: Buzzfeed

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.