Bréking! Bezár az Eduárd képregénybolt

-Szűcs Gyula- | 2009. január 26. |

Az ingatlannal kapcsolatos változások miatt 2009. február 1-jén bezár a Rejtő-regények hangulatát idéző, Dalszínház utcai Eduárd képregénybolt, ahol a több raklapnyi képregény mellett a pincegalériában a Mátyás király-pályázat győztes munkái is helyet kaptak.

A Képes Kiadó természetesen továbbra is él, az ügyvezető, Korcsmáros Gábor (aki sohasem hiányozhat képregényfesztiválos beszámolóinkból) bízik abban, hogy találnak másik helyet a boltnak. A www.kepeskiado.hu és a www.eduard.hu honlapok továbbra is elérhetőek. A fenti változások miatt a Képes Kiadó a zárásig meghosszabbítja szuperakcióját.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.

...
Zöld

Az írók jóval a tudósok előtt ráéreztek az agy működésére – interjú a világhírű agykutatóval

Dr. Scott A. Small Alzheimer-kutató érdekfeszítően írt arról, miért tesz jót nekünk az egészséges felejtés. Szóba került Salman Rushdie elmepalotája, a kreativitás és a MI, az alvás és a társadalmi felejtés szerepe, illetve a pszichopaták és a csimpánzok is. Interjú.